Opening hours Mon-Fri:
11:00 a.m. - 12:00 p.m. & 1:00 p.m. - 5:00 p.m.
Call us 000 000 00 00

Så fungerar det

TRYGGT OCH ENKELT

Rätt ersättning i tre enkla steg

Att använda Insurello för att få ut ersättning från dina försäkringsbolag är väldigt enkelt. Du behöver bara följa dessa tre steg, så tar våra experter hand om allt annat.

1 Skapa ett ärende hos Insurello

Svara på frågor om dig och din skada samt signera en fullmakt som ger oss exklusiv rätt att driva ärendet i ditt ställe.

2 Svara på följdfrågor och dokumentförfrågningar

Om försäkringsbolagen behöver mer information, bilder eller dokument från dig, så hör vi av oss.

3 Få ut ersättning!

Det är faktiskt så enkelt, i alla fall för dig. Nedan kan du se vad vi gör medan du kan fokusera på annat.

EXPERTIS OCH ERFARENHET

Vi kämpar för dig från anmälan till utbetalning

När du låter oss driva ditt ärende sköter vi all kontakt med försäkringsbolagen. Hur vill du spendera all tid du sparar på att slippa pappersarbete, telefonköer och krångliga samtal med försäkringsbolag?

1 Inhämtning av underlag

För att maximera din chans till ersättning hämtar vi in information om händelsen, läkarvård och kostnader. Vi tar även reda på vilka försäkringar du täcks av, inklusive de dolda som många inte känner till.

2 Skadeanmälan och första ersättning

Vi anmäler din skada till försäkringsbolag. Ibland kan du redan här få en första ersättning för sveda och värk, kostnader och inkomstförlust.

3 Mognadstid och kvarvarande besvär

Olika försäkringsbolag kräver att olika lång tid ska ha passerat från skadedagen för att skadan ska läka innan den kan ersättas. Vi håller koll på tiden och kontaktar dig när det är dags att söka ersättning för eventuella kvarvarande besvär, som ärr och medicinsk invaliditet.

4 Skicka in underlag till försäkringsbolagen

Vi samlar och skickar allt underlag som ligger till grund för ersättning till försäkringsbolaget.

5 Utbetalning från försäkringsbolag

Försäkringsbolagen avgör ersättningsbeloppet. Det tar vanligtvis 1-3 månader. Så fort vi får in din ersättning för både besvär och eventuella utseendemässiga förändringar skickar vi den direkt till ditt bankkonto.

Ingen ersättning, ingen kostnad

Vi tar bara betalt om vi lyckas hitta någon ersättning

När du väljer att ta hjälp av oss baseras kostnaden för våra tjänster på den ersättning du får. Lyckas vi hitta en ersättning tar vi ut 30 % av försäkringsersättningen, inklusive mervärdesskatt, upp till ett maximalt belopp om 30 000 kr. Du hittar mer information om vår prissättning här samt i våra användarvillkor.