Om oss

Rätt ersättning till alla

VÅRT UPPDRAG
Det ska vara en självklarhet att du ska få den ersättning du har rätt till när du råkat ut för en skada.
Vi maximerar din chans till ersättning och hittar försäkringar du täcks av, inklusive de dolda som många inte känner till.
Vi sköter all kontakt med försäkringsbolagen, står i telefonköer och ordnar med pappersarbetet, så att du kan fokusera på annat.
Vi håller koll på tider, regler och dokument och kontaktar dig när vi behöver mer information eller har fått ut ersättning till dig.
Insurello
En lättare väg till ersättning
Att du ska få den ersättning du har rätt till när du råkat ut för en skada ska vara en självklarhet. Ändå missar mängder av människor i Sverige varje år att få ut ersättning från sina försäkringsbolag för att de inte har tid eller ork till att söka. Många vet inte ens att de har rätt till ersättning. Det vill vi ändra på genom att göra det så enkelt som möjligt för dig att söka ersättning.

Du startar bara ett ärende med oss så sköter vi resten. Vi stöttar dig genom hela processen och tar hand om all kommunikation med försäkringsbolagen, så att du kan luta dig tillbaka medan våra experter jobbar åt dig.

Vi är inte ett försäkringsbolag, men vi är experter på att hitta ersättning från alla möjliga försäkringar – även de dolda. Vi ringer samtalen, tar hand om pappersarbetet och vänder på alla stenar för att hitta ersättning till dig. Att starta ett ärende med oss är enkelt, går snabbt och kostar inget. Vi tar endast betalt om vi lyckas få ut ersättning till dig.
Vår idé
Rätt ersättning till alla
Under sin skadedrabbade barndom fick vår grundare Marcus hjälp med sina försäkringsärenden av sin mamma som jobbat som skadereglerare på försäkringsbolag i över 20 år. Hans ärenden var alltid i trygga händer hos en expert. Hans mamma såg till att rätt ersättning betalades ut av försäkringsbolagen, ofta från "dolda" försäkringar som de flesta vanligtvis inte känner till att de täcks av.

När Marcus sedan i vuxen ålder insåg hur många av hans vänner missade möjligheten att få ut rätt ersättning så uppkom idén om att starta Insurello och erbjuda fler den expertis och trygghet som Marcus mamma gav honom.

Med Insurello kan du vara säker på att ditt försäkringsärende är i trygga händer och att du får den ersättning du har rätt till.
VI KAN FÖRSÄKRINGAR
Ta del av vår samlade kunskap
Var med på resan!
Vi växer med raketfart! Vill du förändra en hel bransch och hjälpa hundratusentals människor att få rätt ersättning?
Våra kunder
Att våra kunder är nöjda med oss visas bland annat genom vårt höga betyg på Trustpilot. Läs våra kunders berättelser för att förstå varför.
Vår blogg
Försäkringar behöver inte vara tråkigt och komplicerat - vi vill göra det enkelt och roligt! Här samlar vi nyheter om oss, vår teknik, navigerar branschen och mer!
Försäkringsskolan
Kunskap ska delas! Lär dig allt om försäkringar, villkor, skadetyper och hur man lyckas med ett ärende.
Press
Vi älskar Tryckfrihetsförordningen! Spana in vårt presskit med bilder, logotyper och press releaser. Undrar du något? Hör av dig!
Hjälp & Kontakt
Våra försäkringsexperter finns här för att hjälpa dig! Få svar på de vanligaste frågorna i vår FAQ eller kontakta oss direkt.